Gyémántfejes Mikrodermabrázió

Miért szükséges a bőrünknek a mikrodermabrázió? 
Mikrodermabráziós mélyhámlasztás

Testünket a bőrünk felszínén lévő vékony elhalt hámréteg védi meg a külső behatásokkal szemben (pl. víz, napfény, vegyi anyagok, stb.). 
Ez a védelem annyira tökéletes, hogy megakadályozza a bőr számára szükséges anyagok, pl. vitaminok hidratáló, tápláló készítmények bejutását a mélyebb rétegekbe. 
Ezért van, hogy hiába kenjük be magunkat a legdrágább krémekkel, hatásukat nem tudják látványosan, és tartósan kifejteni, mivel a hatóanyagok nagy része ebben az elhalt, kiszáradt sejteket tartalmazó bőrfelszínben szívódik fel, és nem jut le a bőr mélyebb rétegeibe, ahol a még életképes sejtek igazán hasznosítani tudnák. 

A bőr élettani tulajdonsága, hogy folyamatosan új sejteket termel.
Mégpedig olyan formában, hogy az alsóbb rétegekben keletkező új sejtek, a bőr felszíne felé vándorolnak, közben fokozatosan elhalnak, kiszáradnak, majd normál esetben leválnak, hámlás formájában. 
Ez a "hámlási" folyamat azonban viszonylag kevés embernél zajlik le ilyen tökéletes formában. 
Arcunkat és a testünket borító bőrfelületen lévő elhalt sejtjeinket testünk folyamatosan pótolja új sejtek létrehozása által. 
A mikrodermabráziós kezelés felgyorsítja ezt a folyamatot azáltal, hogy pillanatok alatt eltávolítja ezeket az elhalt sejteket, ezáltal jelentősen felgyorsítja az új, friss bőrsejtek kialakulását. 
Ez azt jelenti, hogy frissebbnek és egészségesebbnek tűnik a bőr, valamint ha a mikrodermabráziós kezelést több alakalommal megismétlik, a sejtek állandó megújulásának eredményeképpen csökkennek a ráncok, hízási csíkok, (stria) és hegek. 

Bőrmegfiatalítás mikrodermabrázióval 

Különösen fontos ez az évek előrehaladtával, mivel ez a hámlási folyamat fokozatosan lelassul, ezáltal a bőr megvastagszik, szárazabb érzetet kelt. 
A bőrfelszín megvastagodása előfordulhat fiatalabb korban is, főképp a zsíros bőrtípusok velejárója, de különböző bőrbetegségek is okozhatják. 
A mikrodermabrázió ennek a megvastagodott, elhalt hámrétegnek a precíz lecsiszolásával segíti a bőrt a normális vastagságú védőréteg kialakításában.
Így bőrünk látványosan megfiatalodik. 

A mikrodermabrázió tehát önmagában is egy eredményes bőrmegújító kozmetikai kezelés. Emellett a mikrodermabráziót követően lényegesen könnyebben tudnak bejutni a kozmetikai hatóanyagok a mélyebb rétegekbe, mivel a felső, elhalt hámréteg nem akadályozza bejutásukat, és nem szívja fel az értékes összetevőket. 
Ezért a kozmetikai kezelések -tű nélküli mezoterápia (elektroporáció), iontoforézis, sonoforézis, ultrahang, stb.- hatékonyságát hihetetlen mértékben fokozza, ha a kezelés előtt mikrodermabráziót végzünk. 

A mikrodermabrázió használata minden kozmetikai kezelés előtt célszerű, vagy inkább szükséges.

Milyen bőrproblémákra alkalmazható?

  • Akne 
  • Aknés sebhelyek 
  • Öregedési foltok 
  • Bőrmegnyúlás jelei 
  • Finom vonalak és ráncok 
  • Nap által károsított bőr 
  • Egyenetlen bőr textúra 
  • Durva bőr textúra 
  • Bőr pórusok méretének minimalizálása 
  • Bőr tónusának megfiatalítása

Fájdalmas a mikrodermabrázió? 

Mivel a mikrodermabráziós kezelés teljesen fájdalommentes, nincs szükség fájdalomcsillapítóra. Nem kell alávetni magunkat szigorú diétának, vagy egyéb kezelés előtti előkészítésnek. 
Valószínűleg a mikrodermabrázió legnagyobb előnye a többi alternatív bőrkezeléssel szemben, hogy a vendég a kezelést követően azonnal folytathatja a napi teendőit. 
Sok egyéb bőrkezelés után a kezelt felület megdagad, és szükséges néhány napos szabadságra menni.
Ez teszi igazán ideális kezeléssé a mikrodermabráziót azon vendégek számára, akik szeretnének megfiatalítani bőrüket, ugyanakkor a mindennapi életritmusukat sem szeretnék felborítani. 
A kezelés közben Ön egy kellemes masszázsérzetet fog érezni, ami a vákuumhatás következménye.

Mennyi ideig tart a mikrodermabráziós hámlasztás? 
A kezelési idő 15-35 perc.
Attól függően változik, hogy arcot, nyakat, dekoltázst, vagy akár mindhármat egyszerre kezeljük.

Ha további kérdése merülne fel,szívesen válaszolok rá személyesen az üzletben,ill. telefonon.